Salam sejahtera kepada pengunjung ataupun pembaca blog ini.

Aku Farid a.k.a Kid telah membuat keputusan untuk membuka satu lagi blog untuk memenuhi permintaan hati ini..hehe

Sebelum ini telah banyak blog yang aku telah buat, dan yang berjaya setakat ini ialah kreatifbuzz.com, yang mana blog tersebut mengandungi banyak perkara tentang blog tutorial yang kreatif ( boleh tahan jugak lah kreatifnya..hehe ). Jadi, apabila aku rasa ingin kongsikan sesuatu yang tidak langsung berkaitan dengan description blog tersebut, aku rasa macam lain. Teragak-agak untuk buat entri dan kurang yakin jika entri tersebut akan menjadi tumpuan.

Oleh yang demikian, blog Kid Lah! ini telah aku buat, yang mana ianya bertujuan untuk aku sesuka hatinya kongsikan rasa hati ini untuk tatapan semua.

Aku harap, blog ini juga akan mendapat sambutan yang terhangit di pasaran, walaupun aku pasti blog ini akan mangandungi unsur-unsur bahaya kepada jiwa anda sekalian.haha..semoga tiada yang sakit jiwa selepas membaca entri-entri di dalam blog ini kelak.

Sekian.

8 Responses so far.

  1. Hahaha.. Bagus2. Kalau kau serius kasi kekal ni blog, aku jadi 1st Follower. Kasi Award ar.. HAHAHA! XD

  2. hoho...terima kasih sebab sudi datang & jd follower Sam..

    Hah?? Award? adei..sa pikir2 dulu..haha

  3. 2nd follower maua ward juga!!
    hahaha
    bagus!! keep more blog entry coming!!

  4. ownooo...abis la aku cmni..nnt yang ke3 4 5 6....suma pun mau..haha

    yesh! pasti tu noi!

  5. Zurina J. says:

    parid comelll....
    sy suka, sy suka...
    masuk dlm bliglist terus...
    gudluck ya...:)

  6. kid lah! haha .. bha2 .. entry yg siok2 ar ;)

    go parid!

  7. Aaa..thanks Jue.. :)

    yesh! Kid lah! uhaii!! agagaga..

  8. Zurina J. says:

    Ur welcome parid...:)

Leave a Reply