Setelah membuat tiga entri sebelum ini, aku telah berhenti seketika untuk update blog ni..haha..Kalau selama-lamanya, pengsan juga jari jemari aku ni nanti!

Rasanya 2/3 bulan aku berhenti. Kesibukan yang telah membataskan waktu untuk aku melayan blog ku yang kerdil di alam maya ini. Walau apa pun, sepanjang cuti semester ini, aku mempunyai sedikit masa untuk terus menjadi seorang blogger. Aku harap peluang ini akan dapat aku gunakan sepenuhnya.

Tapi, masih ada halangan! Ish!! "bikin panas!" hoho..

Projek akhir yang perlu disiapkan tak siap-siap lagi..hoyeah! Idea dah ada..cuma nak buat tu yang susah.. Ok, tak nak cerita panjang tentang projek..lari tajuk pula nanti..hehe..

Aku dah banyak buat tajuk sebelum ni..cuma cerita / ayat-ayat lagi yang tiada..jadi kepada para pembaca / pengunjung blog ni, teruskan bersama blog Kid lah!! untuk mendapatkan lagi cerita-cerita yang sakit jiwa..babaiiii!

5 Responses so far.

  1. Hahaha. Selamat kembali, ehe3. Cerita2 yang sakit jiwa? Jangan kau risau, ada juga 'Dr. Sakit Jiwa' tu nanti datang.. Muahua3!

  2. @samizul.net : emmmm..sapa tu ar sam?? hoho

  3. Zurina J. says:

    Saya suda datang....lalala.

    Selamat kembali!!!

Leave a Reply